Dette hater ansatte i Elkjøp og Power at du gjør!

| |

Det viktigste for butikkansatte- og eiere i Elkjøp, Power og XXL, er at du som kunde brenner av deler av inntekten din på produkter og tjenester som de tilbyr. Ja, du betaler faktisk deler av lønnen til de ansatte, og eiere som nyter livets glade dager i millionvillaen sin på Bygdøy. Som tidligere ansatte i butikk, både hos Elkjøp og i Power, så skal du vite at de ansatte hater deg, spesielt fordi vi opplever at du klager på alt og alle, gjerne med en gang du går inn døren i butikken. Her er 5 ting de ansatte hater at du som kunde gjør:

Deksler i butikk

«Hva får jeg i rabatt?»

Du har tatt turen til Elkjøp, Power, Skousen eller Elon fordi du trenger én TV, noen hvitevarer og en mobiltelefon, uten abonnement. Selgeres i butikken har brukt 30 minutter på å hjelpe deg med å finne riktig produkt i forhold til dine ønsker og behov.

I stedenfor å kjenne på en ydmykhet og takknemlighet for masse god hjelp, så presterer du å si følgende etter tilbudet er lagt frem: «Ja, hvor mye får jeg i rabatt da, jeg handler jo tross alt ganske mye!»

Selgeren svarer: «Nå har du bare plukket ut produkter som allerede er på tilbud, så du sparer allerede over 1500,- kroner per produkt, på laveste nettpris.»

Det er nå drittungen i topplokket ditt roper ut: «JEG VIL HA MER!». Du samler tankene dine nok til å heller si: «Hos konkurrenten din så får jeg alltid mer rabatt.»

Som selger så tenkte jeg ofte: «Ja, så hvorfor i helvete står du her å kaster bort tiden min da?» Men jeg svarer høflig: «Det går ikke dessverre, jeg har ikke noe å gå på.»

I alt for mange tilfeller så får jeg som svar tilbake: “Jeg vet at dere har sinnsykt gode marginer på disse produktene, så du klarer litt til”.

«Du aner ikke hva du snakker om – Så neste gang du har samlet en liste med tilbudsvarer og du kjenner suget etter å spørre om rabatt – så holdt kjeft. Hvis du absolutt MÅ si noe, så si tusen takk for masse god og informativ informasjon.»

Les også: “SEO? Søkemotoroptimalisiering? Hva er det?

Takk til anbefaler.com.

Previous

Kultur og kulturstøtte er viktig for samfunnet

Bil-show – slik gjør du bilen klar

Next

Leave a comment

2 × one =