Kultur og kulturstøtte er viktig for samfunnet

| |

Det er viktig for samfunnet som helhet at kulturen løftes opp og frem. Altfor mange unge blir blant annet drevet inn i helt andre yrker enn det deres talenter tilsier. For at samfunnet skal bygge opp en sterk kultur, så er det viktig at kunst og kreativitet får stå sentralt.

Dette har vi i norsk kultur vært gode på opp gjennom årene. Spesielt mange dyktige kunstnere innen performance har kommet fra Norge. Dette handler om at staten støtter opp om sine kunstnere, da en anser disse som en veldig viktig del av samfunnet sett over ett.

Kultur må læres fra tidlig alder

Det er veldig viktig at kultur og kunst er sentralt fra en er ung. Nettopp derfor har norske skoler blant annet en rekke programmer som lar barna lære seg diverse former for kunst. Her er jo alltid problemet med å definere kunst, slik at en lar mange inntrykk komme på.

Dette inspirerer selvfølgelig barna selv til å drive med kunst senere i livet. Dessuten gir det barn et utløp for sin kreativitet, noe som er veldig viktig i ung alder. Dette er også noe mange av disse barna tar med seg inn i ungdommen.

Kunst

Derfor bør du bry deg om kunst

Kanskje har du tenkt at kunst ikke er så viktig? Vel, den gang ei. Ikke bare er kunst viktig for kreativitet og tanker i samfunnet, men det spiller også en viktig rolle økonomisk. Inkluderer en alt fra malerier til scenekunst, så bidrar kunsten med milliarder hvert år.

Kultur bør dermed spille en mye mer sentral rolle i samfunnet. Vi har tatt mange fine steg i Norge, men for å styrke norsk kultur ytterligere må vi hele tiden ta enda flere steg fremover. Det er slik vi beholder den flotte norske kulturen vår i lang tid fremover.

Les også: “SEO? Søkemotoroptimalisiering? Hva er det?

Previous

5 tipps hvordan du unngår spam-mail

Dette hater ansatte i Elkjøp og Power at du gjør!

Next

Leave a comment

19 − 19 =