Dongfeng starter på en ny reise i Europa, flere nye produkter debuterer og tilbyr varierte mobilitetsalternativer

| |

Sponsed article

Den 12. september holdt Dongfeng Motor lanseringseventet DONGFENG DAYS · EUROPE i Torino, Italia, hvor de offisielt annonserte innføringen av DONGFENG BOX i det italienske markedet, samt den første europeiske debuten av VOYAH COURAGE.

På DONGFENG DAYS · EUROPE-arrangementet

Under arrangementet holdt Mr. Ma Lei, General Manager for Dongfeng Motor Corporation International Business Department og Managing Director for China Dongfeng Motor Industry Imp. & Exp. Co., Ltd., en tale.

Med merkeverdiene “Kvalitet, Intelligens, Harmoni” som hovedlinje, la han vekt på Dongfengs kontinuerlige investering i produktkvalitet, teknologisk innovasjon, nettverksutvikling og markedstjenester.

Han sa: “Dongfeng vil alltid ta ansvaret for å bygge et grønt og vakkert hjem sammen med globale brukere, skape den unike Dongfeng-sjarmen med ny energiteknologisk styrke, og samarbeide med partnere for å oppnå vinn-vinn-utvikling.”

Som en representativ elektrisk bil som er introdusert i Italia, tiltrakk DONGFENG BOX mye oppmerksomhet. DONGFENG BOX kombinerer multifunksjonell konfigurasjon og stilig design.

Den er utstyrt med den første 10-i-1 elektriske drivlinjen i sin klasse, med sterk ytelse og en maksimal rekkevidde på 430 km, som gir lokale forbrukere varierte mobilitetsvalg. VOYAH COURAGE er også Dongfengs første globale modell, som representerer Dongfeng Motors strategiske satsing og løsninger for det europeiske markedet på kort og mellomlang sikt.

Den har et banebrytende eksteriørdesign, et intelligent cockpit som muliggjør interaksjon mellom menneske og bil, og er utstyrt med bransjens første LFC-system, som gjør kjøreopplevelsen både avslappende og trygg.

Da den livlige forestillingen tok slutt, ønsket gjestene velkommen avdukingsseremonien for de etterlengtede DONGFENG BOX og VOYAH COURAGE, og fikk oppleve design- og teknologidetaljene på nært hold. Auto Motor + Sport, det ledende tyske bilmagasinet som var til stede, uttrykte sin beundring for Dongfeng Motor og interesse for Dongfengs fremtidige utvikling i det europeiske markedet.

Fremover forplikter Dongfeng seg til “DRIVE YOUR DREAMS”-merkeoppdraget og leverer brukersentrert innovasjon for å tilby et overlegen reisemiljø for globale kunder.

Her finner du Dongfeng Europe:

Selskap: China Dongfeng Motor Industry Imp. & Exp. Co. Ltd

Kontaktperson: Xie Qian

E-post: [email protected]

Telefonnummer: +86181 7151 9169

Nettside:

http://www.dongfeng-global.com/

https://www.facebook.com/DongfengMotorCorporationGlobal

https://www.facebook.com/DongfengMotorCorporationSA

https://www.facebook.com/DongfengMotorCorporationME

Previous

Derfor har smykker fått så stor betydning i menneskets historie

Leave a comment