NYO3 – Verdens topp 1 online merkevare for krillolje, debuterer på Vitafoods Europe 2024.

| |

Den 14. mai, Genève, Sveits, presenterte NYO3 – et norsk høy-end kosttilskuddsmerke representert av ny Omega-3, et komplett utvalg av 32 høy-end ernæringsprodukter. Alle produktene ble utstilt på Vitafoods Europe 2024 i Sveits. Samtidig ble NYO3s globale nye merkevarelanseringskonferanse holdt. Det nye produktet NYO3 Royal-Boost Antarctic Krill Oil ble lansert. Hver kapsel inneholder opptil 1300 mg krillolje.

Bruken av eksklusiv og innovativ vannløselig teknologi (marine fosfolipider løselighet) forbedrer absorpsjonshastigheten betydelig. Denne banebrytende innovasjonen markerer starten på en ny æra innen ernæring på celleniv

Hva vi lærte på pressekonferansen om NYO3 og krillolje

Matts Johansen, administrerende direktør i Aker Biomarine, NYO3s strategiske partner, understreket på pressekonferansen at deres omfattende verdikjede dekker bærekraftig krillfiske i de uberørte farvannene i Antarktis. NYO3 bruker Aker Biomarines avanserte, patenterte teknologi for krillfiske i Antarktis og patenterte utvinningsteknologi for å sikre ferskheten og den rene kvaliteten på NYO3 krillolje fra kilden.

På pressekonferansen introduserte Svein Erik Haugmo, administrerende direktør i ORIVO, en testorganisasjon anerkjent som autoriteten innen Omega-3 kvalitetstesting, at de bruker verdensledende teknologi for kjernemagnetisk resonans (NMR) spektrumanalyse for å verifisere ektheten av produktets råvarer og opprinnelser over hele verden. Gjennom grundige tester har NYO3 oppnådd 100 % kvalitetssertifisering tre år på rad, og har rangert først i kvalitet i den globale krilloljeindustrien i tre år på rad.

For tiden har krilloljeindustrien brede markedsutsikter. Ms. Julija Skolnikovc fra Moojing introduserte at NYO3 i 2023 rangerer først i globale onlinesalg av krillolje. Samtidig leder NYO3 krillolje markedsandelen, og skalaen overgår langt andre merker.

Lær mer om NYO3!

Kvalitet og salg

På bakgrunn av kvalitet og salg tar NYO3 også hensyn til bærekraft og økologisk balansert utvikling av antarktiske ressurser. På pressekonferansen utstedte AWR et donasjonssertifikat til NYO3 og takket NYO3 for donasjonen til Antarctic Wildlife Research Fund (AWR). 121 000 NOK vil bli brukt til å støtte forskning på Antarktis økosystem, sikre rasjonell utnyttelse av antarktiske krillressurser, og opprettholde bærekraft og økologisk balansert utvikling av antarktiske ressurser.

Styrken i både kvalitets- og mengdevekst skyldes NYO3s grunnleggende prinsipp “fra Norge, rent og enkelt”. Ved å dykke dypt inn i den ernæringsmessige verdien av antarktisk krill, har NYO3 utvidet kosttilskuddsprodukter betydelig og skapt en klynge innen krilloljeindustrien.

I fremtiden vil NYO3 fortsette å følge globale medisinske og farmasøytiske standarder, kvalitetskrav til naturlige råvarer og bærekraftige utviklingskonsepter, utvikle Norges unike kosttilskudd, og formidle det norske konseptet for et sunt liv.

FAQ

Hva er krillolje?

Krillolje er en type olje som utvinnes fra krill, små krepsdyr som lever i havet. Denne oljen er rik på omega-3-fettsyrer, spesielt EPA (eikosapentaensyre) og DHA (dokosaheksaensyre). Krillolje har blitt studert for sine potensielle helsefordeler, inkludert reduksjon av betennelse, forbedring av hjertehelsen og støtte til leddfunksjon. Den har også en naturlig rød farge på grunn av et antioksidant kalt astaxanthin. Bærekraftig høsting av krill er viktig for å bevare det marine økosystemet. Husk alltid å konsultere en helsepersonell før du tar kosttilskudd, spesielt hvis du har underliggende helseproblemer eller bruker medisiner.

Hvor mye krillolje per dag?

 Anbefalt dosering varierer, men vanligvis anbefales 1-2 gram krillolje per dag. Les etiketten på produktet du bruker, og følg produsentens anbefalinger.

Er det D-vitamin i krillolje?

Nei, krillolje inneholder vanligvis ikke betydelige mengder D-vitamin. For D-vitamin bør du vurdere andre kilder som fet fisk, egg, sollys eller kosttilskudd.

Er krillolje bedre enn fiskeolje?

Begge oljene har lignende helsefordeler, men det er ingen klar “vinner”. Velg den som passer best for deg og konsulter gjerne en helsepersonell. 

Previous

Kjøkkenhjelper: gjør kjøkkenet trygt og moro for barna

Leave a comment